نوع مقاله : مقاله علمی
نویسنده
دانشجوی کارشناسی تولید و ژنتیک گیاهی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
محمدی, مریم. (1400). استویا، شیرین کنندهای بیکالری و جایگزینی مناسب برای شکر. علمی تخصصی جوانه, 17(1), 43-48.
مریم محمدی. "استویا، شیرین کنندهای بیکالری و جایگزینی مناسب برای شکر", علمی تخصصی جوانه, 17, 1, 1400, 43-48.
محمدی, مریم. (1400). 'استویا، شیرین کنندهای بیکالری و جایگزینی مناسب برای شکر', علمی تخصصی جوانه, 17(1), pp. 43-48.
محمدی, مریم. استویا، شیرین کنندهای بیکالری و جایگزینی مناسب برای شکر. علمی تخصصی جوانه, 1400; 17(1): 43-48.