نوع مقاله : مقاله علمی
نویسنده
دانشجوی کارشناسی زراعت و اصالح نباتات پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران
مشهدی, محمدعلی . (1400). چرا هویج ها نارنجی شدند؟ تأثیر پرورش گزینشی در استاندارد شدن گونه ها. علمی تخصصی جوانه, 17(2), 55-62.
مشهدی, محمدعلی . "چرا هویج ها نارنجی شدند؟ تأثیر پرورش گزینشی در استاندارد شدن گونه ها", علمی تخصصی جوانه, 17, 2, 1400, 55-62.
مشهدی, محمدعلی. (1400). 'چرا هویج ها نارنجی شدند؟ تأثیر پرورش گزینشی در استاندارد شدن گونه ها', علمی تخصصی جوانه, 17(2), pp. 55-62.
محمدعلی مشهدی, "چرا هویج ها نارنجی شدند؟ تأثیر پرورش گزینشی در استاندارد شدن گونه ها," علمی تخصصی جوانه, 17 2 (1400): 55-62,
مشهدی, محمدعلی. چرا هویج ها نارنجی شدند؟ تأثیر پرورش گزینشی در استاندارد شدن گونه ها. علمی تخصصی جوانه, 1400; 17(2): 55-62.